diff options
Diffstat (limited to 'data/maps/the_sturdy/rooms')
-rw-r--r-- | data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb | 23 | ||||
-rw-r--r-- | data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb | 1 |
2 files changed, 14 insertions, 10 deletions
diff --git a/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb b/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb index 39a425f..8c81a1e 100644 --- a/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb +++ b/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb | |||
@@ -1,5 +1,4 @@ | |||
1 | name: "Main Area" | 1 | name: "Main Area" |
2 | display_name: "Sturdy" | ||
3 | panels { | 2 | panels { |
4 | name: "MOVE (1)" | 3 | name: "MOVE (1)" |
5 | path: "Panels/Main/panel_1" | 4 | path: "Panels/Main/panel_1" |
@@ -11,7 +10,7 @@ panels { | |||
11 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_1" } | 10 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_1" } |
12 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_1" } | 11 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_1" } |
13 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_1" } | 12 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_1" } |
14 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_1" } | 13 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_1" } |
15 | } | 14 | } |
16 | panels { | 15 | panels { |
17 | name: "MOVE (2)" | 16 | name: "MOVE (2)" |
@@ -24,7 +23,7 @@ panels { | |||
24 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_2" } | 23 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_2" } |
25 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_2" } | 24 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_2" } |
26 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_2" } | 25 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_2" } |
27 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_2" } | 26 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_2" } |
28 | } | 27 | } |
29 | panels { | 28 | panels { |
30 | name: "MOVE (3)" | 29 | name: "MOVE (3)" |
@@ -37,7 +36,7 @@ panels { | |||
37 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_3" } | 36 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_3" } |
38 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_3" } | 37 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_3" } |
39 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_3" } | 38 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_3" } |
40 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_3" } | 39 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_3" } |
41 | } | 40 | } |
42 | panels { | 41 | panels { |
43 | name: "MOVE (4)" | 42 | name: "MOVE (4)" |
@@ -50,7 +49,7 @@ panels { | |||
50 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_4" } | 49 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_4" } |
51 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_4" } | 50 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_4" } |
52 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_4" } | 51 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_4" } |
53 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_4" } | 52 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_4" } |
54 | } | 53 | } |
55 | panels { | 54 | panels { |
56 | name: "MOVE (5)" | 55 | name: "MOVE (5)" |
@@ -63,7 +62,7 @@ panels { | |||
63 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_5" } | 62 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_5" } |
64 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_5" } | 63 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_5" } |
65 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_5" } | 64 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_5" } |
66 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_5" } | 65 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_5" } |
67 | } | 66 | } |
68 | panels { | 67 | panels { |
69 | name: "MOVE (6)" | 68 | name: "MOVE (6)" |
@@ -76,7 +75,7 @@ panels { | |||
76 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_6" } | 75 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_6" } |
77 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_6" } | 76 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_6" } |
78 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_6" } | 77 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_6" } |
79 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_6" } | 78 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_6" } |
80 | } | 79 | } |
81 | panels { | 80 | panels { |
82 | name: "MOVE (7)" | 81 | name: "MOVE (7)" |
@@ -89,7 +88,7 @@ panels { | |||
89 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_7" } | 88 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_7" } |
90 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_7" } | 89 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_7" } |
91 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_7" } | 90 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_7" } |
92 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_7" } | 91 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_7" } |
93 | } | 92 | } |
94 | panels { | 93 | panels { |
95 | name: "MOVE (8)" | 94 | name: "MOVE (8)" |
@@ -102,13 +101,19 @@ panels { | |||
102 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_8" } | 101 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_8" } |
103 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_8" } | 102 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_8" } |
104 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_8" } | 103 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_8" } |
105 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_8" } | 104 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_8" } |
106 | } | 105 | } |
107 | ports { | 106 | ports { |
108 | name: "OWL" | 107 | name: "OWL" |
108 | display_name: "Magenta Hallway" | ||
109 | path: "Components/Warps/worldport" | 109 | path: "Components/Warps/worldport" |
110 | destination { x: 17 y: 0 z: 41 } | ||
111 | rotation: 90 | ||
110 | } | 112 | } |
111 | ports { | 113 | ports { |
112 | name: "COLORFUL" | 114 | name: "COLORFUL" |
115 | display_name: "Cyan Hallway" | ||
113 | path: "Components/Warps/worldport2" | 116 | path: "Components/Warps/worldport2" |
117 | destination { x: 17 y: 0 z: -33 } | ||
118 | rotation: 90 | ||
114 | } | 119 | } |
diff --git a/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb b/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb index 118b914..38fad5e 100644 --- a/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb +++ b/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb | |||
@@ -1,5 +1,4 @@ | |||
1 | name: "S2 Area" | 1 | name: "S2 Area" |
2 | display_name: "Sturdy" | ||
3 | panels { | 2 | panels { |
4 | name: "COLORS" | 3 | name: "COLORS" |
5 | path: "Panels/Rainbow/panel_1" | 4 | path: "Panels/Rainbow/panel_1" |