about summary refs log tree commit diff stats
path: root/data/maps/the_sturdy
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'data/maps/the_sturdy')
-rw-r--r--data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb23
-rw-r--r--data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb1
2 files changed, 14 insertions, 10 deletions
diff --git a/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb b/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb index 39a425f..8c81a1e 100644 --- a/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb +++ b/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb
@@ -1,5 +1,4 @@
1name: "Main Area" 1name: "Main Area"
2display_name: "Sturdy"
3panels { 2panels {
4 name: "MOVE (1)" 3 name: "MOVE (1)"
5 path: "Panels/Main/panel_1" 4 path: "Panels/Main/panel_1"
@@ -11,7 +10,7 @@ panels {
11 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_1" } 10 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_1" }
12 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_1" } 11 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_1" }
13 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_1" } 12 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_1" }
14 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_1" } 13 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_1" }
15} 14}
16panels { 15panels {
17 name: "MOVE (2)" 16 name: "MOVE (2)"
@@ -24,7 +23,7 @@ panels {
24 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_2" } 23 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_2" }
25 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_2" } 24 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_2" }
26 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_2" } 25 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_2" }
27 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_2" } 26 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_2" }
28} 27}
29panels { 28panels {
30 name: "MOVE (3)" 29 name: "MOVE (3)"
@@ -37,7 +36,7 @@ panels {
37 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_3" } 36 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_3" }
38 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_3" } 37 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_3" }
39 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_3" } 38 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_3" }
40 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_3" } 39 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_3" }
41} 40}
42panels { 41panels {
43 name: "MOVE (4)" 42 name: "MOVE (4)"
@@ -50,7 +49,7 @@ panels {
50 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_4" } 49 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_4" }
51 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_4" } 50 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_4" }
52 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_4" } 51 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_4" }
53 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_4" } 52 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_4" }
54} 53}
55panels { 54panels {
56 name: "MOVE (5)" 55 name: "MOVE (5)"
@@ -63,7 +62,7 @@ panels {
63 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_5" } 62 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_5" }
64 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_5" } 63 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_5" }
65 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_5" } 64 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_5" }
66 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_5" } 65 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_5" }
67} 66}
68panels { 67panels {
69 name: "MOVE (6)" 68 name: "MOVE (6)"
@@ -76,7 +75,7 @@ panels {
76 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_6" } 75 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_6" }
77 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_6" } 76 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_6" }
78 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_6" } 77 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_6" }
79 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_6" } 78 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_6" }
80} 79}
81panels { 80panels {
82 name: "MOVE (7)" 81 name: "MOVE (7)"
@@ -89,7 +88,7 @@ panels {
89 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_7" } 88 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_7" }
90 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_7" } 89 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_7" }
91 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_7" } 90 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_7" }
92 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_7" } 91 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_7" }
93} 92}
94panels { 93panels {
95 name: "MOVE (8)" 94 name: "MOVE (8)"
@@ -102,13 +101,19 @@ panels {
102 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_8" } 101 proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_8" }
103 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_8" } 102 proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_8" }
104 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_8" } 103 proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_8" }
105 #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_8" } 104 proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_8" }
106} 105}
107ports { 106ports {
108 name: "OWL" 107 name: "OWL"
108 display_name: "Magenta Hallway"
109 path: "Components/Warps/worldport" 109 path: "Components/Warps/worldport"
110 destination { x: 17 y: 0 z: 41 }
111 rotation: 90
110} 112}
111ports { 113ports {
112 name: "COLORFUL" 114 name: "COLORFUL"
115 display_name: "Cyan Hallway"
113 path: "Components/Warps/worldport2" 116 path: "Components/Warps/worldport2"
117 destination { x: 17 y: 0 z: -33 }
118 rotation: 90
114} 119}
diff --git a/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb b/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb index 118b914..38fad5e 100644 --- a/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb +++ b/data/maps/the_sturdy/rooms/S2 Area.txtpb
@@ -1,5 +1,4 @@
1name: "S2 Area" 1name: "S2 Area"
2display_name: "Sturdy"
3panels { 2panels {
4 name: "COLORS" 3 name: "COLORS"
5 path: "Panels/Rainbow/panel_1" 4 path: "Panels/Rainbow/panel_1"