diff options
Diffstat (limited to 'data/maps/the_parthenon')
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/connections.txtpb | 1 | ||||
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/doors.txtpb | 17 | ||||
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/rooms/Ending.txtpb | 1 | ||||
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/rooms/K2 Room.txtpb | 1 | ||||
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/rooms/Lavender Area.txtpb | 1 | ||||
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb | 25 | ||||
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/rooms/U Keyholder.txtpb | 2 |
7 files changed, 32 insertions, 16 deletions
diff --git a/data/maps/the_parthenon/connections.txtpb b/data/maps/the_parthenon/connections.txtpb index a07d858..331ac66 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/connections.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/connections.txtpb | |||
@@ -7,6 +7,7 @@ connections { | |||
7 | from_room: "Main Area" | 7 | from_room: "Main Area" |
8 | to_room: "Ending" | 8 | to_room: "Ending" |
9 | door { name: "Ending Door" } | 9 | door { name: "Ending Door" } |
10 | cyan_ending: true | ||
10 | } | 11 | } |
11 | connections { | 12 | connections { |
12 | from_room: "Main Area" | 13 | from_room: "Main Area" |
diff --git a/data/maps/the_parthenon/doors.txtpb b/data/maps/the_parthenon/doors.txtpb index 82a2748..1161917 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/doors.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/doors.txtpb | |||
@@ -1,12 +1,24 @@ | |||
1 | doors { | 1 | doors { |
2 | name: "Double Letters" | 2 | name: "Double Letters" |
3 | type: EVENT | 3 | type: EVENT |
4 | switches: "double_letters" | 4 | receivers: "Components/Doors/entry_11" |
5 | receivers: "Components/Doors/entry_5" | ||
6 | receivers: "Components/Doors/entry_6" | ||
7 | receivers: "Components/Doors/entry_7" | ||
8 | receivers: "Components/Doors/entry_8" | ||
9 | receivers: "Components/Doors/entry_9" | ||
10 | receivers: "Components/Doors/entry_10" | ||
11 | double_letters: true | ||
5 | } | 12 | } |
6 | doors { | 13 | doors { |
7 | name: "Lavender Cubes" | 14 | name: "Lavender Cubes" |
8 | type: EVENT | 15 | type: EVENT |
9 | switches: "lavender_cubes" | 16 | receivers: "Components/Doors/entry_3" |
17 | panels { | ||
18 | map: "the_ancient" | ||
19 | room: "Inside" | ||
20 | name: "COLOR" | ||
21 | } | ||
10 | } | 22 | } |
11 | doors { | 23 | doors { |
12 | name: "K2 Door" | 24 | name: "K2 Door" |
@@ -19,6 +31,7 @@ doors { | |||
19 | panels { room: "Main Area" name: "ALEXANDER" answer: "greece" } | 31 | panels { room: "Main Area" name: "ALEXANDER" answer: "greece" } |
20 | panels { room: "Main Area" name: "CAESAR" answer: "rome" } | 32 | panels { room: "Main Area" name: "CAESAR" answer: "rome" } |
21 | location_room: "Main Area" | 33 | location_room: "Main Area" |
34 | location_name: "Empires" | ||
22 | } | 35 | } |
23 | doors { | 36 | doors { |
24 | name: "Ending Door" | 37 | name: "Ending Door" |
diff --git a/data/maps/the_parthenon/rooms/Ending.txtpb b/data/maps/the_parthenon/rooms/Ending.txtpb index 8fa805f..789e906 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/rooms/Ending.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/rooms/Ending.txtpb | |||
@@ -1,5 +1,4 @@ | |||
1 | name: "Ending" | 1 | name: "Ending" |
2 | display_name: "Parthenon" | ||
3 | endings { | 2 | endings { |
4 | name: "CYAN" | 3 | name: "CYAN" |
5 | path: "Components/cyan_end" | 4 | path: "Components/cyan_end" |
diff --git a/data/maps/the_parthenon/rooms/K2 Room.txtpb b/data/maps/the_parthenon/rooms/K2 Room.txtpb index 1c95ad5..596b489 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/rooms/K2 Room.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/rooms/K2 Room.txtpb | |||
@@ -1,5 +1,4 @@ | |||
1 | name: "K2 Room" | 1 | name: "K2 Room" |
2 | display_name: "Parthenon" | ||
3 | letters { | 2 | letters { |
4 | key: "k" | 3 | key: "k" |
5 | level2: true | 4 | level2: true |
diff --git a/data/maps/the_parthenon/rooms/Lavender Area.txtpb b/data/maps/the_parthenon/rooms/Lavender Area.txtpb index 6f67214..9e62498 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/rooms/Lavender Area.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/rooms/Lavender Area.txtpb | |||
@@ -1,5 +1,4 @@ | |||
1 | name: "Lavender Area" | 1 | name: "Lavender Area" |
2 | display_name: "Parthenon" | ||
3 | panels { | 2 | panels { |
4 | name: "ME" | 3 | name: "ME" |
5 | path: "Panels/Lavender/panel_7" | 4 | path: "Panels/Lavender/panel_7" |
diff --git a/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb b/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb index db62c2c..2d989f8 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb | |||
@@ -1,12 +1,11 @@ | |||
1 | name: "Main Area" | 1 | name: "Main Area" |
2 | display_name: "Parthenon" | ||
3 | panels { | 2 | panels { |
4 | name: "XERXES" | 3 | name: "XERXES" |
5 | path: "Panels/Main/panel_1" | 4 | path: "Panels/Main/panel_1" |
6 | clue: "xerxes" | 5 | clue: "xerxes" |
7 | answer: "xerxes" | 6 | answer: "xerxes" |
8 | proxies { answer: "persia" path: "Panels/Empires/panel_7" } | 7 | proxies { answer: "persia" path: "Panels/Empires/panel_7" } |
9 | #proxies { answer: "xerxes" path: "Panels/Rulers/panel_13" } | 8 | proxies { answer: "xerxes" path: "Panels/Rulers/panel_13" } |
10 | required_door { name: "Double Letters" } | 9 | required_door { name: "Double Letters" } |
11 | } | 10 | } |
12 | panels { | 11 | panels { |
@@ -15,7 +14,7 @@ panels { | |||
15 | clue: "arthur" | 14 | clue: "arthur" |
16 | answer: "arthur" | 15 | answer: "arthur" |
17 | proxies { answer: "england" path: "Panels/Empires/panel_8" } | 16 | proxies { answer: "england" path: "Panels/Empires/panel_8" } |
18 | #proxies { answer: "arthur" path: "Panels/Rulers/panel_14" } | 17 | proxies { answer: "arthur" path: "Panels/Rulers/panel_14" } |
19 | required_door { name: "Double Letters" } | 18 | required_door { name: "Double Letters" } |
20 | } | 19 | } |
21 | panels { | 20 | panels { |
@@ -24,7 +23,7 @@ panels { | |||
24 | clue: "cleopatra" | 23 | clue: "cleopatra" |
25 | answer: "cleopatra" | 24 | answer: "cleopatra" |
26 | proxies { answer: "egypt" path: "Panels/Empires/panel_9" } | 25 | proxies { answer: "egypt" path: "Panels/Empires/panel_9" } |
27 | #proxies { answer: "cleopatra" path: "Panels/Rulers/panel_15" } | 26 | proxies { answer: "cleopatra" path: "Panels/Rulers/panel_15" } |
28 | required_door { name: "Double Letters" } | 27 | required_door { name: "Double Letters" } |
29 | } | 28 | } |
30 | panels { | 29 | panels { |
@@ -33,7 +32,7 @@ panels { | |||
33 | clue: "napoleon" | 32 | clue: "napoleon" |
34 | answer: "napoleon" | 33 | answer: "napoleon" |
35 | proxies { answer: "france" path: "Panels/Empires/panel_10" } | 34 | proxies { answer: "france" path: "Panels/Empires/panel_10" } |
36 | #proxies { answer: "napoleon" path: "Panels/Rulers/panel_16" } | 35 | proxies { answer: "napoleon" path: "Panels/Rulers/panel_16" } |
37 | required_door { name: "Double Letters" } | 36 | required_door { name: "Double Letters" } |
38 | } | 37 | } |
39 | panels { | 38 | panels { |
@@ -42,7 +41,7 @@ panels { | |||
42 | clue: "alexander" | 41 | clue: "alexander" |
43 | answer: "alexander" | 42 | answer: "alexander" |
44 | proxies { answer: "greece" path: "Panels/Empires/panel_11" } | 43 | proxies { answer: "greece" path: "Panels/Empires/panel_11" } |
45 | #proxies { answer: "alexander" path: "Panels/Rulers/panel_17" } | 44 | proxies { answer: "alexander" path: "Panels/Rulers/panel_17" } |
46 | required_door { name: "Double Letters" } | 45 | required_door { name: "Double Letters" } |
47 | } | 46 | } |
48 | panels { | 47 | panels { |
@@ -51,21 +50,27 @@ panels { | |||
51 | clue: "caesar" | 50 | clue: "caesar" |
52 | answer: "caesar" | 51 | answer: "caesar" |
53 | proxies { answer: "rome" path: "Panels/Empires/panel_12" } | 52 | proxies { answer: "rome" path: "Panels/Empires/panel_12" } |
54 | #proxies { answer: "caesar" path: "Panels/Rulers/panel_18" } | 53 | proxies { answer: "caesar" path: "Panels/Rulers/panel_18" } |
55 | required_door { name: "Double Letters" } | 54 | required_door { name: "Double Letters" } |
56 | } | 55 | } |
57 | ports { | 56 | ports { |
58 | name: "GALLERY" | 57 | name: "GALLERY" |
58 | display_name: "Columns Worldport" | ||
59 | path: "Components/Warps/worldport" | 59 | path: "Components/Warps/worldport" |
60 | orientation: "south" | 60 | destination { x: 0 y: 0 z: 0 } |
61 | rotation: 0 | ||
61 | } | 62 | } |
62 | ports { | 63 | ports { |
63 | name: "ENTRY" | 64 | name: "ENTRY" |
65 | display_name: "Building Worldport" | ||
64 | path: "Components/Warps/worldport2" | 66 | path: "Components/Warps/worldport2" |
65 | orientation: "south" | 67 | destination { x: 0 y: 0 z: -21 } |
68 | rotation: 0 | ||
66 | } | 69 | } |
67 | ports { | 70 | ports { |
68 | name: "REVITALIZED" | 71 | name: "REVITALIZED" |
72 | display_name: "Plum Hallway" | ||
69 | path: "Components/Warps/worldport3" | 73 | path: "Components/Warps/worldport3" |
70 | orientation: "north" | 74 | destination { x: -24 y: 0 z: -39 } |
75 | rotation: 180 | ||
71 | } | 76 | } |
diff --git a/data/maps/the_parthenon/rooms/U Keyholder.txtpb b/data/maps/the_parthenon/rooms/U Keyholder.txtpb index d3107b4..0a5c31b 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/rooms/U Keyholder.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/rooms/U Keyholder.txtpb | |||
@@ -1,6 +1,6 @@ | |||
1 | name: "U Keyholder" | 1 | name: "U Keyholder" |
2 | display_name: "Parthenon" | ||
3 | keyholders { | 2 | keyholders { |
4 | name: "U" | 3 | name: "U" |
5 | path: "Components/KeyHolders/keyHolderU" | 4 | path: "Components/KeyHolders/keyHolderU" |
5 | key: "u" | ||
6 | } | 6 | } |