diff options
Diffstat (limited to 'data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb')
-rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb | 25 |
1 files changed, 15 insertions, 10 deletions
diff --git a/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb b/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb index db62c2c..2d989f8 100644 --- a/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb +++ b/data/maps/the_parthenon/rooms/Main Area.txtpb | |||
@@ -1,12 +1,11 @@ | |||
1 | name: "Main Area" | 1 | name: "Main Area" |
2 | display_name: "Parthenon" | ||
3 | panels { | 2 | panels { |
4 | name: "XERXES" | 3 | name: "XERXES" |
5 | path: "Panels/Main/panel_1" | 4 | path: "Panels/Main/panel_1" |
6 | clue: "xerxes" | 5 | clue: "xerxes" |
7 | answer: "xerxes" | 6 | answer: "xerxes" |
8 | proxies { answer: "persia" path: "Panels/Empires/panel_7" } | 7 | proxies { answer: "persia" path: "Panels/Empires/panel_7" } |
9 | #proxies { answer: "xerxes" path: "Panels/Rulers/panel_13" } | 8 | proxies { answer: "xerxes" path: "Panels/Rulers/panel_13" } |
10 | required_door { name: "Double Letters" } | 9 | required_door { name: "Double Letters" } |
11 | } | 10 | } |
12 | panels { | 11 | panels { |
@@ -15,7 +14,7 @@ panels { | |||
15 | clue: "arthur" | 14 | clue: "arthur" |
16 | answer: "arthur" | 15 | answer: "arthur" |
17 | proxies { answer: "england" path: "Panels/Empires/panel_8" } | 16 | proxies { answer: "england" path: "Panels/Empires/panel_8" } |
18 | #proxies { answer: "arthur" path: "Panels/Rulers/panel_14" } | 17 | proxies { answer: "arthur" path: "Panels/Rulers/panel_14" } |
19 | required_door { name: "Double Letters" } | 18 | required_door { name: "Double Letters" } |
20 | } | 19 | } |
21 | panels { | 20 | panels { |
@@ -24,7 +23,7 @@ panels { | |||
24 | clue: "cleopatra" | 23 | clue: "cleopatra" |
25 | answer: "cleopatra" | 24 | answer: "cleopatra" |
26 | proxies { answer: "egypt" path: "Panels/Empires/panel_9" } | 25 | proxies { answer: "egypt" path: "Panels/Empires/panel_9" } |
27 | #proxies { answer: "cleopatra" path: "Panels/Rulers/panel_15" } | 26 | proxies { answer: "cleopatra" path: "Panels/Rulers/panel_15" } |
28 | required_door { name: "Double Letters" } | 27 | required_door { name: "Double Letters" } |
29 | } | 28 | } |
30 | panels { | 29 | panels { |
@@ -33,7 +32,7 @@ panels { | |||
33 | clue: "napoleon" | 32 | clue: "napoleon" |
34 | answer: "napoleon" | 33 | answer: "napoleon" |
35 | proxies { answer: "france" path: "Panels/Empires/panel_10" } | 34 | proxies { answer: "france" path: "Panels/Empires/panel_10" } |
36 | #proxies { answer: "napoleon" path: "Panels/Rulers/panel_16" } | 35 | proxies { answer: "napoleon" path: "Panels/Rulers/panel_16" } |
37 | required_door { name: "Double Letters" } | 36 | required_door { name: "Double Letters" } |
38 | } | 37 | } |
39 | panels { | 38 | panels { |
@@ -42,7 +41,7 @@ panels { | |||
42 | clue: "alexander" | 41 | clue: "alexander" |
43 | answer: "alexander" | 42 | answer: "alexander" |
44 | proxies { answer: "greece" path: "Panels/Empires/panel_11" } | 43 | proxies { answer: "greece" path: "Panels/Empires/panel_11" } |
45 | #proxies { answer: "alexander" path: "Panels/Rulers/panel_17" } | 44 | proxies { answer: "alexander" path: "Panels/Rulers/panel_17" } |
46 | required_door { name: "Double Letters" } | 45 | required_door { name: "Double Letters" } |
47 | } | 46 | } |
48 | panels { | 47 | panels { |
@@ -51,21 +50,27 @@ panels { | |||
51 | clue: "caesar" | 50 | clue: "caesar" |
52 | answer: "caesar" | 51 | answer: "caesar" |
53 | proxies { answer: "rome" path: "Panels/Empires/panel_12" } | 52 | proxies { answer: "rome" path: "Panels/Empires/panel_12" } |
54 | #proxies { answer: "caesar" path: "Panels/Rulers/panel_18" } | 53 | proxies { answer: "caesar" path: "Panels/Rulers/panel_18" } |
55 | required_door { name: "Double Letters" } | 54 | required_door { name: "Double Letters" } |
56 | } | 55 | } |
57 | ports { | 56 | ports { |
58 | name: "GALLERY" | 57 | name: "GALLERY" |
58 | display_name: "Columns Worldport" | ||
59 | path: "Components/Warps/worldport" | 59 | path: "Components/Warps/worldport" |
60 | orientation: "south" | 60 | destination { x: 0 y: 0 z: 0 } |
61 | rotation: 0 | ||
61 | } | 62 | } |
62 | ports { | 63 | ports { |
63 | name: "ENTRY" | 64 | name: "ENTRY" |
65 | display_name: "Building Worldport" | ||
64 | path: "Components/Warps/worldport2" | 66 | path: "Components/Warps/worldport2" |
65 | orientation: "south" | 67 | destination { x: 0 y: 0 z: -21 } |
68 | rotation: 0 | ||
66 | } | 69 | } |
67 | ports { | 70 | ports { |
68 | name: "REVITALIZED" | 71 | name: "REVITALIZED" |
72 | display_name: "Plum Hallway" | ||
69 | path: "Components/Warps/worldport3" | 73 | path: "Components/Warps/worldport3" |
70 | orientation: "north" | 74 | destination { x: -24 y: 0 z: -39 } |
75 | rotation: 180 | ||
71 | } | 76 | } |