diff options
| author | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-30 08:34:13 -0400 |
|---|---|---|
| committer | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-30 08:34:13 -0400 |
| commit | 4c791aabbdcd3090dddb3d40266764356006c777 (patch) | |
| tree | a51c2b9813fe4014c72be42f720fe732cf688e10 /data/maps/the_sturdy/rooms | |
| parent | 4104bf038b1a581d2e33d78fec79ba5fd87f4a6b (diff) | |
| download | lingo2-archipelago-4c791aabbdcd3090dddb3d40266764356006c777.tar.gz lingo2-archipelago-4c791aabbdcd3090dddb3d40266764356006c777.tar.bz2 lingo2-archipelago-4c791aabbdcd3090dddb3d40266764356006c777.zip | |
[Data] Made proxies with the same answer as the panel explicit
Diffstat (limited to 'data/maps/the_sturdy/rooms')
| -rw-r--r-- | data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb | 16 |
1 files changed, 8 insertions, 8 deletions
| diff --git a/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb b/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb index 39a425f..9468060 100644 --- a/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb +++ b/data/maps/the_sturdy/rooms/Main Area.txtpb | |||
| @@ -11,7 +11,7 @@ panels { | |||
| 11 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_1" } | 11 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_1" } |
| 12 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_1" } | 12 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_1" } |
| 13 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_1" } | 13 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_1" } |
| 14 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_1" } | 14 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_1" } |
| 15 | } | 15 | } |
| 16 | panels { | 16 | panels { |
| 17 | name: "MOVE (2)" | 17 | name: "MOVE (2)" |
| @@ -24,7 +24,7 @@ panels { | |||
| 24 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_2" } | 24 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_2" } |
| 25 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_2" } | 25 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_2" } |
| 26 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_2" } | 26 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_2" } |
| 27 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_2" } | 27 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_2" } |
| 28 | } | 28 | } |
| 29 | panels { | 29 | panels { |
| 30 | name: "MOVE (3)" | 30 | name: "MOVE (3)" |
| @@ -37,7 +37,7 @@ panels { | |||
| 37 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_3" } | 37 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_3" } |
| 38 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_3" } | 38 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_3" } |
| 39 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_3" } | 39 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_3" } |
| 40 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_3" } | 40 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_3" } |
| 41 | } | 41 | } |
| 42 | panels { | 42 | panels { |
| 43 | name: "MOVE (4)" | 43 | name: "MOVE (4)" |
| @@ -50,7 +50,7 @@ panels { | |||
| 50 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_4" } | 50 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_4" } |
| 51 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_4" } | 51 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_4" } |
| 52 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_4" } | 52 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_4" } |
| 53 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_4" } | 53 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_4" } |
| 54 | } | 54 | } |
| 55 | panels { | 55 | panels { |
| 56 | name: "MOVE (5)" | 56 | name: "MOVE (5)" |
| @@ -63,7 +63,7 @@ panels { | |||
| 63 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_5" } | 63 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_5" } |
| 64 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_5" } | 64 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_5" } |
| 65 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_5" } | 65 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_5" } |
| 66 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_5" } | 66 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_5" } |
| 67 | } | 67 | } |
| 68 | panels { | 68 | panels { |
| 69 | name: "MOVE (6)" | 69 | name: "MOVE (6)" |
| @@ -76,7 +76,7 @@ panels { | |||
| 76 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_6" } | 76 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_6" } |
| 77 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_6" } | 77 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_6" } |
| 78 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_6" } | 78 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_6" } |
| 79 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_6" } | 79 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_6" } |
| 80 | } | 80 | } |
| 81 | panels { | 81 | panels { |
| 82 | name: "MOVE (7)" | 82 | name: "MOVE (7)" |
| @@ -89,7 +89,7 @@ panels { | |||
| 89 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_7" } | 89 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_7" } |
| 90 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_7" } | 90 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_7" } |
| 91 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_7" } | 91 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_7" } |
| 92 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_7" } | 92 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_7" } |
| 93 | } | 93 | } |
| 94 | panels { | 94 | panels { |
| 95 | name: "MOVE (8)" | 95 | name: "MOVE (8)" |
| @@ -102,7 +102,7 @@ panels { | |||
| 102 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_8" } | 102 | proxies { answer: "down" path: "Panels/Down/down_8" } |
| 103 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_8" } | 103 | proxies { answer: "left" path: "Panels/Left/left_8" } |
| 104 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_8" } | 104 | proxies { answer: "right" path: "Panels/Right/right_8" } |
| 105 | #proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_8" } | 105 | proxies { answer: "move" path: "Panels/Secret/secret_8" } |
| 106 | } | 106 | } |
| 107 | ports { | 107 | ports { |
| 108 | name: "OWL" | 108 | name: "OWL" |
