diff options
Diffstat (limited to 'data/maps/the_quiet/doors.txtpb')
| -rw-r--r-- | data/maps/the_quiet/doors.txtpb | 33 |
1 files changed, 33 insertions, 0 deletions
| diff --git a/data/maps/the_quiet/doors.txtpb b/data/maps/the_quiet/doors.txtpb new file mode 100644 index 0000000..9873350 --- /dev/null +++ b/data/maps/the_quiet/doors.txtpb | |||
| @@ -0,0 +1,33 @@ | |||
| 1 | doors { | ||
| 2 | name: "Q Door" | ||
| 3 | type: EVENT | ||
| 4 | panels { room: "Main Area" name: "SOLID" } | ||
| 5 | panels { room: "Main Area" name: "RODENT" } | ||
| 6 | panels { room: "Main Area" name: "COIN" } | ||
| 7 | panels { room: "Main Area" name: "RULE" } | ||
| 8 | panels { room: "Main Area" name: "PORCUPINE" } | ||
| 9 | panels { room: "Main Area" name: "DISAGREE" } | ||
| 10 | panels { room: "Main Area" name: "DEMAND" } | ||
| 11 | panels { room: "Main Area" name: "FLOWER" } | ||
| 12 | panels { room: "Main Area" name: "BEE" } | ||
| 13 | panels { room: "Main Area" name: "DUO" } | ||
| 14 | panels { room: "Main Area" name: "LINGO 2" } | ||
| 15 | panels { room: "Main Area" name: "CRUSH" } | ||
| 16 | } | ||
| 17 | doors { | ||
| 18 | name: "Side Door" | ||
| 19 | type: LOCATION_ONLY | ||
| 20 | panels { room: "Main Area" name: "SOLID" answer: "liquid" } | ||
| 21 | panels { room: "Main Area" name: "RODENT" answer: "squirrel" } | ||
| 22 | panels { room: "Main Area" name: "COIN" answer: "quarter" } | ||
| 23 | panels { room: "Main Area" name: "RULE" answer: "queen" } | ||
| 24 | panels { room: "Main Area" name: "PORCUPINE" answer: "quill" } | ||
| 25 | panels { room: "Main Area" name: "DISAGREE" answer: "quarrel" } | ||
| 26 | panels { room: "Main Area" name: "DEMAND" answer: "request" } | ||
| 27 | panels { room: "Main Area" name: "FLOWER" answer: "bouquet" } | ||
| 28 | panels { room: "Main Area" name: "BEE" answer: "mosquito" } | ||
| 29 | panels { room: "Main Area" name: "DUO" answer: "quartet" } | ||
| 30 | panels { room: "Main Area" name: "LINGO 2" answer: "sequel" } | ||
| 31 | panels { room: "Main Area" name: "CRUSH" answer: "squash" } | ||
| 32 | location_room: "Main Area" | ||
| 33 | } | ||
