diff options
| author | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-20 16:02:00 -0400 |
|---|---|---|
| committer | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-20 16:02:00 -0400 |
| commit | 09bfcb2abbb713500f7c1f9eccdfb6a59d6289a5 (patch) | |
| tree | 776e69966f6e235130a363827505825b7fde669a /data/maps/the_sun_temple/doors.txtpb | |
| parent | 1c11f117ffc28372362fb9081a71e5d4d50b538f (diff) | |
| download | lingo2-archipelago-09bfcb2abbb713500f7c1f9eccdfb6a59d6289a5.tar.gz lingo2-archipelago-09bfcb2abbb713500f7c1f9eccdfb6a59d6289a5.tar.bz2 lingo2-archipelago-09bfcb2abbb713500f7c1f9eccdfb6a59d6289a5.zip | |
Added the_sun_temple
Diffstat (limited to 'data/maps/the_sun_temple/doors.txtpb')
| -rw-r--r-- | data/maps/the_sun_temple/doors.txtpb | 23 |
1 files changed, 23 insertions, 0 deletions
| diff --git a/data/maps/the_sun_temple/doors.txtpb b/data/maps/the_sun_temple/doors.txtpb new file mode 100644 index 0000000..7ee2c56 --- /dev/null +++ b/data/maps/the_sun_temple/doors.txtpb | |||
| @@ -0,0 +1,23 @@ | |||
| 1 | doors { | ||
| 2 | name: "Entrance" | ||
| 3 | type: STANDARD | ||
| 4 | receivers: "Components/Doors/entry_1" | ||
| 5 | panels { room: "Entrance" name: "SUN" } | ||
| 6 | location_room: "Entrance" | ||
| 7 | } | ||
| 8 | doors { | ||
| 9 | name: "Ending" | ||
| 10 | type: EVENT | ||
| 11 | panels { room: "Temple" name: "EQUINOX" answer: "equinox" } | ||
| 12 | } | ||
| 13 | doors { | ||
| 14 | name: "Mastery" | ||
| 15 | type: EVENT | ||
| 16 | panels { room: "Entrance" name: "SUN" answer: "moon" } | ||
| 17 | panels { room: "Temple" name: "DELAY" answer: "night" } | ||
| 18 | panels { room: "Temple" name: "LAWN" answer: "dusk" } | ||
| 19 | panels { room: "Temple" name: "JUMP" answer: "autumn" } | ||
| 20 | panels { room: "Temple" name: "HEAVY" answer: "dark" } | ||
| 21 | panels { room: "Temple" name: "KNIFE" answer: "death" } | ||
| 22 | panels { room: "Temple" name: "ARM" answer: "chill" } | ||
| 23 | } | ||
