diff options
| author | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-17 12:30:45 -0400 |
|---|---|---|
| committer | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-17 12:30:45 -0400 |
| commit | 7f4eddaa7faf72b3eeee5c15eeaaeede7e1257c4 (patch) | |
| tree | af64738e186331fa4b6084ef4c49abc91b7abc87 /data/maps/the_parthenon/doors.txtpb | |
| parent | a70b3da0f179ad630087b3f3e8a1e92fc8011be7 (diff) | |
| download | lingo2-archipelago-7f4eddaa7faf72b3eeee5c15eeaaeede7e1257c4.tar.gz lingo2-archipelago-7f4eddaa7faf72b3eeee5c15eeaaeede7e1257c4.tar.bz2 lingo2-archipelago-7f4eddaa7faf72b3eeee5c15eeaaeede7e1257c4.zip | |
Added the_parthenon
Diffstat (limited to 'data/maps/the_parthenon/doors.txtpb')
| -rw-r--r-- | data/maps/the_parthenon/doors.txtpb | 32 |
1 files changed, 32 insertions, 0 deletions
| diff --git a/data/maps/the_parthenon/doors.txtpb b/data/maps/the_parthenon/doors.txtpb new file mode 100644 index 0000000..82a2748 --- /dev/null +++ b/data/maps/the_parthenon/doors.txtpb | |||
| @@ -0,0 +1,32 @@ | |||
| 1 | doors { | ||
| 2 | name: "Double Letters" | ||
| 3 | type: EVENT | ||
| 4 | switches: "double_letters" | ||
| 5 | } | ||
| 6 | doors { | ||
| 7 | name: "Lavender Cubes" | ||
| 8 | type: EVENT | ||
| 9 | switches: "lavender_cubes" | ||
| 10 | } | ||
| 11 | doors { | ||
| 12 | name: "K2 Door" | ||
| 13 | type: STANDARD | ||
| 14 | receivers: "Components/Doors/entry_2" | ||
| 15 | panels { room: "Main Area" name: "XERXES" answer: "persia" } | ||
| 16 | panels { room: "Main Area" name: "ARTHUR" answer: "england" } | ||
| 17 | panels { room: "Main Area" name: "CLEOPATRA" answer: "egypt" } | ||
| 18 | panels { room: "Main Area" name: "NAPOLEON" answer: "france" } | ||
| 19 | panels { room: "Main Area" name: "ALEXANDER" answer: "greece" } | ||
| 20 | panels { room: "Main Area" name: "CAESAR" answer: "rome" } | ||
| 21 | location_room: "Main Area" | ||
| 22 | } | ||
| 23 | doors { | ||
| 24 | name: "Ending Door" | ||
| 25 | type: EVENT | ||
| 26 | panels { room: "Main Area" name: "XERXES" answer: "xerxes" } | ||
| 27 | panels { room: "Main Area" name: "ARTHUR" answer: "arthur" } | ||
| 28 | panels { room: "Main Area" name: "CLEOPATRA" answer: "cleopatra" } | ||
| 29 | panels { room: "Main Area" name: "NAPOLEON" answer: "napoleon" } | ||
| 30 | panels { room: "Main Area" name: "ALEXANDER" answer: "alexander" } | ||
| 31 | panels { room: "Main Area" name: "CAESAR" answer: "caesar" } | ||
| 32 | } | ||
