diff options
| author | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-14 21:03:54 -0400 |
|---|---|---|
| committer | Star Rauchenberger <fefferburbia@gmail.com> | 2025-08-14 21:03:54 -0400 |
| commit | b41280f1ee1aadceff3768e6dc29dde3e6a74788 (patch) | |
| tree | ceefd9ef5091e12bf21ac5104ef654503d60316f /data/maps/the_jubilant/doors.txtpb | |
| parent | 710ff94e2d29e8a2c00846ab24062517ff91da3b (diff) | |
| download | lingo2-archipelago-b41280f1ee1aadceff3768e6dc29dde3e6a74788.tar.gz lingo2-archipelago-b41280f1ee1aadceff3768e6dc29dde3e6a74788.tar.bz2 lingo2-archipelago-b41280f1ee1aadceff3768e6dc29dde3e6a74788.zip | |
Added the_jubilant
Diffstat (limited to 'data/maps/the_jubilant/doors.txtpb')
| -rw-r--r-- | data/maps/the_jubilant/doors.txtpb | 33 |
1 files changed, 33 insertions, 0 deletions
| diff --git a/data/maps/the_jubilant/doors.txtpb b/data/maps/the_jubilant/doors.txtpb new file mode 100644 index 0000000..02db1ff --- /dev/null +++ b/data/maps/the_jubilant/doors.txtpb | |||
| @@ -0,0 +1,33 @@ | |||
| 1 | doors { | ||
| 2 | name: "J Door" | ||
| 3 | type: EVENT | ||
| 4 | panels { room: "Main Area" name: "GEMSTONE" } | ||
| 5 | panels { room: "Main Area" name: "PULL" } | ||
| 6 | panels { room: "Main Area" name: "LOIN" } | ||
| 7 | panels { room: "Main Area" name: "SMALL" } | ||
| 8 | panels { room: "Main Area" name: "HOP" } | ||
| 9 | panels { room: "Main Area" name: "UNFAIR" } | ||
| 10 | panels { room: "Main Area" name: "SPRINT" } | ||
| 11 | panels { room: "Main Area" name: "MINOR" } | ||
| 12 | panels { room: "Main Area" name: "BIRD" } | ||
| 13 | panels { room: "Main Area" name: "TREE" } | ||
| 14 | panels { room: "Main Area" name: "ORANGE" } | ||
| 15 | panels { room: "Main Area" name: "QUEEN" } | ||
| 16 | } | ||
| 17 | doors { | ||
| 18 | name: "Side Door" | ||
| 19 | type: LOCATION_ONLY | ||
| 20 | panels { room: "Main Area" name: "GEMSTONE" answer: "jade" } | ||
| 21 | panels { room: "Main Area" name: "PULL" answer: "jerk" } | ||
| 22 | panels { room: "Main Area" name: "LOIN" answer: "join" } | ||
| 23 | panels { room: "Main Area" name: "SMALL" answer: "jumbo" } | ||
| 24 | panels { room: "Main Area" name: "HOP" answer: "jump" } | ||
| 25 | panels { room: "Main Area" name: "UNFAIR" answer: "just" } | ||
| 26 | panels { room: "Main Area" name: "SPRINT" answer: "jog" } | ||
| 27 | panels { room: "Main Area" name: "MINOR" answer: "major" } | ||
| 28 | panels { room: "Main Area" name: "BIRD" answer: "jay" } | ||
| 29 | panels { room: "Main Area" name: "TREE" answer: "jungle" } | ||
| 30 | panels { room: "Main Area" name: "ORANGE" answer: "juice" } | ||
| 31 | panels { room: "Main Area" name: "QUEEN" answer: "jack" } | ||
| 32 | location_room: "Main Area" | ||
| 33 | } | ||
